Over ons

Wie zijn wij?

 

Shortlease Ad Melissant Tilburg wil graag uw partner zijn in tijdelijke mobiliteit voor een (bedrijfs-)auto van ieder formaat. Of het nu gaat om een kleine, middelgrote of luxe personenauto, personenbus, bestelwagen of bakwagen, van 1 maand tot 2 jaar.

Gezien ons 50-jarig bestaan behoort ons bedrijf tot de bekendere in wijde regio van Tilburg. Na decennia gevestigd te zijn geweest op de Ringbaan Noord, opereren wij sinds 2008 vanuit ons pand op het industrieterrein, Vossenberg I te Tilburg.

“Bij ons draait alles om het ontzorgen van de klant als er een vervoersbehoefte is. Of het nu een gaat om gepland vervoer of last-minute, ons wagenpark gecombineerd met onze uitstekende service en flexibiliteit zorgt ervoor dat wij klanten aantrekken en binden in een plezierige en vertrouwde klantrelatie.”

Persoonlijk contact is onze kracht, betrokkenheid onze motivatie.

Waarom zou u voor ons kiezen?

 

Gevestigd in het hart van Brabant
Er zijn in Nederland diverse aanbieders op het gebied van zakelijke en particuliere shortlease. Geen één is er echter zo verbonden met Brabant. Wij zitten in het hart van Brabant, letterlijk en figuurlijk.

Marktconforme scherpe tarieven
Uiteraard realiseren wij ons dat wij geen bestaansrecht zouden hebben als – in een klein land als Nederland – onze tarieven niet marktconform zouden zijn. Daarom vergelijken wij onze tarieven elk kwartaal en passen deze waar nodig aan.

Breed scala in aanbod wagenpark in personen- en bedrijfsauto’s
Ons wagenpark bevat fiscaal aantrekkelijke jonge personenauto’s van diverse automerken, van kleine stadsauto tot luxe personenauto’s. Ook hebben wij nagenoeg ieder formaat bestelauto in ons wagenpark van kleine bestelauto tot bakwagen met laadlift.
Kortom voor iedere vorm van mobiliteitsbehoefte kunnen wij een passend voertuig leveren.

Levering op gewenste locatie
Wij leveren de auto’s – indien gewenst – bij u voor de deur af. Dit kan 6 dagen in de week, ook op privéadressen, door heel Brabant. Van Eindhoven tot Breda, maar uiteraard brengen en halen we de auto’s ook op buiten Brabant.

Ook aanbieder van Autoverhuur en Autolease
Naast het aanbieden van shortlease oplossingen bieden wij autoverhuur aan voor de particuliere en zakelijke markt (1-30 dagen) en bieden wij autolease aan (2-5 jaar) als LeasePlanDirect-partner voor de lokale MKB-markt.

 

Inqar Ad Melissant logo

Inqar Ad Melissant Shortlease

 

Tot slot kunt u er bij ons van op aan dat wij doen wat wij beloven. Zonder fratsen, uitstekende service en tegen laagdrempelige voorwaarden die passen bij deze flexibele vorm van mobiliteit.