De voordelen van shortlease

Wanneer u nog onbekend bent met shortlease, vraagt u zich mogelijk af welke behoefte een shortlease auto vervult. Shortleasen biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele lease. Hieronder enkele voordelen van shortleasen via Shortlease Ad Melissant Tilburg.

 

Past bij een flexibel wagenpark

Shortlease stelt u in de gelegenheid uw wagenpark flexibel in te richten. Wanneer uw bedrijf groeit of krimpt, is het fijn om niet vast te zitten aan langlopende contracten. Ook wanneer u seizoensgebonden behoefte heeft aan een extra bedrijfsauto, shortlease is een slimme keuze. Het voordeel is in dit geval dat u een bedrijfsauto kunt leasen van bijvoorbeeld april tot en met oktober, en dat uw bedrijfsauto in de winter niet stil bij de deur staat. Hiermee bespaart u op jaarbasis ten opzichte van een doorlopend leasecontract veel geld.

 

Een goede keuze tijdens een eerste arbeidsovereenkomst

Een eerste arbeidsovereenkomst heeft doorgaans een looptermijn van een half jaar. In dat half jaar wordt bekeken of het bedrijf en de nieuwe werknemer bij elkaar passen, of de werknemer functioneert zoals gewenst en of de financiële situatie van het bedrijf een verlenging rechtvaardigt. Wanneer een leaseauto onderdeel is van de arbeidsovereenkomst, brengt het aangaan van een langlopend leasecontract risico’s met zich mee. Een shortlease-contract met dezelfde looptermijn als de arbeidsovereenkomst biedt dan uitkomst.

 

Niet duurder dan leasen op lange termijn

Het is een hardnekkig misverstand dat u voor een shortlease auto meer betaalt dan voor een gewone leaseauto. Wanneer u kiest voor één van onze shortlease acties bent u absoluut niet duurder uit dan bij gewone operationele lease. Daar staat tegenover dat u met shortlease veel flexibeler bent. Door de voordelen van de korte looptijd en de mogelijkheid het contract per week te kunnen beëindigen loopt u bij shortlease een veel kleiner financieel risico.

 

Ook geschikt voor zzp’ers en startende ondernemers

Door de flexibiliteit en korte contractduur van een shortlease-contract is shortlease ook een goede keuze voor zelfstandig ondernemers en starters. Bij Shortlease Ad Melissant Tilburg kunt u ook als zzp’er of startend ondernemer terecht om een auto te leasen. U loopt met een shortlease auto geen enkel financieel risico. Het contract is per week opzegbaar en u hoeft geen jaarrekening te presenteren voor u in aanmerking komt voor een shortlease auto. Met onze jonge, nieuwe en vooral representatieve leaseauto’s komt u bovendien heel goed voor de dag.

 

Kortom: shortlease heeft voor zelfstandigen en starters alleen maar voordelen!

Shortlease Ad Melissant Tilburg biedt u uitsluitend nieuwe en jonge auto’s aan voorzien van een uitgebreide standaarduitrusting. Dit uiteraard in combinatie met de voordelen van full-operational lease.