Shortlease tilburg:
Wie zijn wij?

Welkom bij Shortlease Tilburg - uw ultieme partner in tijdelijke mobiliteit! Of u nu op zoek bent naar een kleine, middelgrote of luxe (bedrijfs-)auto, personenbus, bestelwagen of bakwagen voor een periode van één maand tot twee jaar, wij hebben de oplossing die u zoekt.

Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij een bekende naam in de wijde omgeving van Tilburg. Sinds 2008 opereren wij vanuit ons moderne pand op het industrieterrein Vossenberg te Tilburg en staan wij bekend om onze uitstekende service en flexibiliteit.

Ons motto is eenvoudig: wij ontzorgen onze klanten volledig wanneer het gaat om hun vervoersbehoefte. Of u nu gepland vervoer nodig heeft of last-minute in actie moet komen, ons uitgebreide wagenpark gecombineerd met onze persoonlijke en betrokken service zorgt ervoor dat u een plezierige en vertrouwde klantrelatie met ons zult hebben.

Bij Shortlease Tilburg draait alles om persoonlijk contact en betrokkenheid. Wij zijn vastbesloten om u te voorzien van de hoogste kwaliteit mobiliteitsoplossingen en streven ernaar om u elke dag opnieuw te verrassen met onze uitstekende service. Kortom, laat ons u helpen om uw mobiliteitsbehoeften te vervullen - u zult er geen spijt van krijgen!

Gevestigd in het hart van Brabant

Er zijn in Nederland diverse aanbieders op het gebied van zakelijke en particuliere shortlease. Geen één is er echter zo verbonden met Brabant. Wij zitten in het hart van Brabant, letterlijk en figuurlijk.

Marktconforme scherpe tarieven

Uiteraard realiseren wij ons dat wij geen bestaansrecht zouden hebben als – in een klein land als Nederland – onze tarieven niet marktconform zouden zijn. Daarom vergelijken wij onze tarieven elk kwartaal en passen deze waar nodig aan.

Breed scala in aanbod wagenpark in personen- en bedrijfsauto’s

Ons wagenpark bevat fiscaal aantrekkelijke jonge personenauto’s van diverse automerken, van kleine stadsauto tot luxe personenauto’s. Ook hebben wij nagenoeg ieder formaat bestelauto in ons wagenpark van kleine bestelauto tot bakwagen met laadlift. Kortom voor iedere vorm van mobiliteitsbehoefte kunnen wij een passend voertuig leveren.

Levering op gewenste locatie

Wij leveren de auto’s – indien gewenst – bij u voor de deur af. Dit kan 6 dagen in de week, ook op privéadressen, door heel Brabant. Van Eindhoven tot Breda, maar uiteraard brengen en halen we de auto’s ook op buiten Brabant.

Ook aanbieder van Autoverhuur en Autolease

Naast het aanbieden van shortlease oplossingen bieden wij autoverhuur aan voor de particuliere en zakelijke markt (1-30 dagen) en bieden wij autolease aan (2-5 jaar) voor de lokale MKB-markt.

Tot slot kunt u er bij ons van op aan dat wij doen wat wij beloven. Zonder fratsen, uitstekende service en tegen laagdrempelige voorwaarden die passen bij deze flexibele vorm van mobiliteit.

© SHORTLEASE TILBURG